Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Læs Solkysten
Bolig-udland
Restaurant-anmeldelser
SOLKYSTEN - November 2019
SOLKYSTEN - Juni 2016
Hyggelige omgivelser, venlig betjening og lækker mad er restaurantens klare motto, og de lever smukt op til det
Den lille restaurant i La Cala var tænkt som en pensionisthobby. På blot lidt over et år er den blevet en bragende succes, hvor man kan vente i ugevis på at få bord
SOLKYSTEN - September 2015
Sprøde pølser og en wienerschnitzel, der dækker hele tallerkenen, finder du i Fuengirolas tyske restaurant Ku’Damm, som snart kan fejre 30 års jubilæum
Celicioso er Puente Romano Beach & Spa Resorts nyeste restaurant og specielt for denne niende restuarant er de glutenfri retter på menukortet.
SOLKYSTEN - August 2015
Restaurant La Solana er Fuengirolas nyeste bud på det moderne køkken baseret på årstidens råvarer.
SOLKYSTEN - Juli 2015
Vino Mío i Málagas historiske centrum har avantgardekunst på væggene, ægte flamenco på gulvet og god mad fra hele verden på bordet
Den 28. maj havde ægteskabet Loix, som siden 2011 ejer restaurant El Rancho Grill, inviteret medierne til en præsentation af deres nye Cuvée Privée vine samt en prøvesmagning af flere kreationer.
Emilia-Romagna er kun en enkelt af Italiens tyve regioner, men den har ydet et vigtigt bidrag til landets omdømme.
Under overværelse af et par hundrede inviterede gæster åbnede Palmyra sine døre i slutningen af maj. Kendte politikere og Marbellas jet-set blev underholdt af bandet Petiswing og teatergruppen Mandrágora, som fik smilene frem under deres forskellige gags.
Tex-Mex restauranten Bizzon i Arroyo de la Miel er det perfekte frokoststed for børnefamilier.
SOLKYSTEN - Maj 2015
Prøv disse lækre tacos, men med hvid fisk. Nem at tilberede til sommerfesten eller en let aftensmad.
SOLKYSTEN - September 2014
Syv gode år kan Erik Nielsen fejre på Cafe La Vida i slutningen af september. Det har været hårdt, men også sjovt, for som Erik siger: “Det skal det være, for at det fungerer”
Elsker du ost, ligesom mig, så tror jeg hurtigt du bliver stamgæst i Fuengirolas eneste Gourmet Ostebar og Delikatesse, Mr. Rohs, som netop lige er åbnet i centrum.
SOLKYSTEN - Juni 2014
Rottehullet er en ny, dansk café/bar i Benalmádena Pueblo. De fleste ville kunne genkende Marinus Madsen, som driver stedet, fra den tidligere Meat & Rock restaurant i Fuengirola havn, hvor han serverede de saftigste bøffer.
I juni måned genåbner Claude Bali fra Deco-Home en del af den tidligere restaurant i La Capucine på Mijas-vejen.
SOLKYSTEN - Juli 2013
Når man besøger Mijas by er udsigten en stor del af oplevelsen og hvad er bedre end at nyde den, mens man spiser? Fra Restaurant La Alcazaba er der en storslået udsigt over Fuengirolas kyst - og maden, ja den er en oplevelse i sig selv.
SOLKYSTEN - April 2013
Dem, der er vant til at færdes på den karakteristiske hovedvej N-340 på Costa del Sol, har sikkert på et tidspunkt gjort stop ved den meget specielle enklave, hvor Restaurant Chez Max åbnede for 12 år siden.
SOLKYSTEN - Marts 2013
Lørdag den 16. marts kan du godt kridte cowboystøvlerne og tage til åbningsreception i den første danske countrybar på kysten. Ernst Bülow og Mette Jantzen slår saloondørene op på Avda. Las Palmeras i Benalmádena og inviterer til llevende country musik, tapas og øl til deres åbningsreception.
SOLKYSTEN - Februar 2013
For ca. et år siden besluttede Tanja og Henrik Lønfeldt, at det var nu de ville opfylde deres drøm om en dansk café-bar i Sydspanien.
At spise tapas bliver stadig mere almindeligt i Danmark.
I begyndelsen af december måned overtog svenske Anders Hansson og hans engelske forlovede, Heather Bateman, Restaurante La Chispa ved Feriapladsen i Fuengirola fra de tidligere ejere.
SOLKYSTEN - Januar 2013
Op til jul fik Da Bruno et nyt medlem af sin efterhånden store familie på Costa del Sol, da den italienske kæde åbnede sin nye restaurant i butikscentret Centro Idea.
SOLKYSTEN - December 2012
Er du til højtbelagt smørrebrød og typisk danske, lækre retter, så er det værd at smutte forbi det nyåbnede danske spisested, Café Den Lille Havfrue i Benalmádena Pueblo.
SOLKYSTEN - November 2012
Restaurant Lucia får travlt i november, men efter mere end 20 års erfaring i restaurationsbranchen generer det ikke Lena og Anders Gran.
SOLKYSTEN - Juli 2012
Det indiske ægtepar Raj og Beena Thomas tilbyder indiske retter, der tager et specielt hensyn til europæernes smagsløg, i Bombay Brasserie i Benalmádena.
I Restaurant Mezzanotte i Fuengirola er noget nyt i gære.
I Almuñécar har den danskejede restaurant "By Larius" skiftet hurtigretterne ud med et mere sofistikeret à la carte menu.
SOLKYSTEN - Marts 2012
Mike og Laura har taget det libanesiske køkken med til Costa del Sol
SOLKYSTEN - Januar 2012
I et skandinavisk smørhul klods op af feriapladsen ligger restaurant Karen & Martin.
SOLKYSTEN - Oktober 2011
For et par uger siden har Sidrería Navarra beriget egnens udbud inden for gastronomi og fornøjelse.
SOLKYSTEN - August 2011
Næste gang, turen går til Madrid, skulle du prøve at kigge indenfor i A La Brasa.
SOLKYSTEN - Maj 2011
Snart begynder turistsæsonen, og vi er mange, der vil længes efter den fred og ro, som vi fandt på hoteller og restauranter i lavsæsonen.
SOLKYSTEN - April 2011
Restaurant El Lago i Greenlife Golfklub (Urbanización Elviria Hills, Marbella) er den eneste spanske restaurant i forbindelse med en golfbane, som har opnået en Michelin-stjerne.
SOLKYSTEN - Februar 2011
Hvis du endnu ikke har hørt om denne restaurant, er du måske ny på kysten, for her er det svært at finde nogen, som ikke kender Valparaíso.
SOLKYSTEN - Januar 2011
For et par uger siden åbnede Vitania Beach Club & Spa i Playa del Bombo de Mijas, tæt ved La Cala.
SOLKYSTEN - December 2010
I en priviligeret enklave i Marbella, i hjertet af Elviria, gemmer der sig en familierestaurant, der hver dag inviterer gæsterne på et dyk ned i den italienske madkultur.
L¾s Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Advokat Thykier & Rahbek
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal