Sixt Cars
Solkysten
Bolig-udland
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Copenhagen Car Rental
Barsk Volvo til by og land
V60 Cross Country er en variant af Volvos mellemstore stationcar, og selv om de har meget til fælles, røber det barske SUB-ydre forkærligheden for en aktiv livsstil. Cross-versionens øgede frihøjde gør bilen velegnet til afstikkere uden for asfalterede veje, men mange synes også at det forbedrede udsyn er behageligt i byen.
Under hjelmen ligger de moderne Drive-E 2,0 liters motorer, som Volvo har udviklet på motorfabrikken i Skövde. Både benzin- og dieseludgaverne er turboladede. Dieselmotorerne benytter den nye i-Art teknik med separat styrede dyser for indsprøjtningen i hver af de fire cylindre, og i forbindelse med et højt indsprøjtningstryk er resultatet en blanding af høje ydelser, god brændstoføkonomi og lave udledninger.
Volvo On Call app’en er kommet i en forbedret version. I forvejen gav den mulighed for at fjernstyre en række funktioner som forvarmning af bilen, låsning og åbning af dørene, og navigations- og lokalisationsservicer. Nu arbejder systemet sammen med bærbare enheder som Apple Watch og Android Wear, og det er blevet kompatibelt med Windows 10, så bilen kan interagere med pc’en.
Sensus (Volvos integrerede tilslutnings- og grænsefladesystem) tilbyder musikstreamingstjenesterne Tunein og Baidu, samt geografiske lokalisationstjenester som Yelp og Wikilocations.
Musiksystemet Harman Kardon Premium Sound gør den musikalske oplevelse uovertruffen.
På sikkerhedsområdet har Volvo fornemme traditioner, og V60 Cross Country har et af klassens mest omfattende udstyr på området, inklusive City Safety, som blandt andet forebygger ulykker med cyklister og fodgængere. Desuden kan kunderne vælge et stort udvalg af ekstraudstyr, som forbedrer både sikkerheden og bekvemmeligheden i bilen.
www.vypsa.es
20.07.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete

Bestil Håndbog
Solkysten club
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal