Sixt Cars
Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Copenhagen Car Rental
AAEstates
Læs Solkysten
Oktoberfest med overnatning
Ikke alle har lyst til at køre lige hjem efter en oktoberfest, og det er heller ingen god ide, hvis man har fået for mange af de våde varer. Maddie Hjort fra Costa-Events har fundet overnatningsmuligheder til en god pris efter festerne i Fuengirola (onsdag den 18. oktober) og i El Morche (fredag den 20. oktober). I Fuengirola kan gæsterne over-natte på Hostal Santa Fe for små 40 €, mens Hotel Costamar har givet et tilbud på 45 € i El Morche. Interesserede skal hen-vende sig til Maddie Hjort på tlf. 686 722 349 eller maddie@costa-events.com.
Billetsalget til de to oktoberfester er i fuld gang, ligesom billetsalget til solokoncerten med Stig Rossen mandag den 16. oktober i Restaurante Parque del Río, Torre del Mar. Det tegner til tre velbesøgte arrangementer, siger Maddie, som i slutspurten er nødt til at samle billetsalget på færre steder.
Fra tirsdag den 10. oktober kan billetter til oktoberfesten i Fuengirola kun købes på Restaurante Holger Danske. Fra onsdag den 12. sælges der kun billetter til El Morche i Heiko by Heiko (Torre del Mar) og i La Pa-taleta (Torrox Costa).
På Costa-Events Facebook-side bliver man løbende orienteret, hvis nogle af de andre billetsalgssteder allerede melder udsolgt in-den disse datoer. I øvrigt kan billetkøbet til alle koncerter også ordnes hjemmefra ved at købe on-line på www.ticketmaster.dk.
Billetsalget til Stig Rossens solokoncert byder på færre praktiske problemer, fordi arrangementet ikke omfatter spisning. Salget fortsætter på alle billetsalgssteder frem til sidste dag. Vest for Fuengirola vil mange også gerne med til denne kon-cert i Torre del Mar, og udover ticketma-ster kan de købe billetter på Solkystens redaktion i Mijas Costa eller hos Super-mercado Vikingo.
11.10.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal