Sixt Cars
Solkysten
Læs Solkysten
Copenhagen Car Rental
Bolig-udland
BoConcept Mijas
AAEstates
Sergio García gik atter til tops
Sergio García lå i spidsen det meste af Andalucía Masters, der blev afviklet på Valderrama i dagene 19.-22. oktober, men Joost Luiten klæbede til ham som en skygge. Om fredagen gik hollænderen helt til tops efter årets slag, en albatros (et par fem hul på to slag) på hul 11. På sidstedagen stak han atter hovedet frem og udlignede den spanske værts indledende føring, før han snublede med en birdie på hul 16. Sergio García holdt hovedet koldt på de sidste huller. Slutresultat: Sergio García 272 slag (-12) foran Joost Luiten med 273 slag og Daniel Brooks på tredjepladsen med 277 slag.
Det var anden gang, García vandt turneringen. I år hævede han 333.330 € for triumfen mod en halv million i 2011. Spansk golf mærker stadig krisen, men efter turneringen oplyste vinderen, at han var optimist efter at have snakket med banens ejer. ”Jeg er sikker på, vi snart får en turnering med større præmiesum og deltagelse af flere af verdens bedste spillere,” sagde García.
Blandt danskerne sluttede Anders Hansen på en fornem sjetteplads (-3), men måske har han afleveret sit sidste scorekort på europatouren, fordi året som helhed har været mindre tilfredsstillende. Søren Kjeldsen måtte til slut lade sig nøje med en delt 18. plads, mens Lasse Jensen blev nr. 36.
Publikums anden favorit, den 22-årige basker Jon Rahm, kunne ikke holde til nervepresset og kom ikke med i finalerunden.
09.11.2017

L¾s Solkysten
Annoncer her!
Navarrete

Bestil Håndbog
Solkysten club
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal