Sixt Cars
Solkysten
Copenhagen Car Rental
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Læs Solkysten
Ny hjemmeside gør det nemmere at leje bolig
Det er blevet endnu nemmere at leje feriebolig hos Rincón Rent, der netop har lanceret en ny hjemmeside med mange ekstra features i forhold til tidligere.
”Vore gæster er hovedsagelig skandinaver, og rigtig mange er gengangere, der enten lejer den samme bolig eller en ny bolig år efter år. Hver enkelt gæst har nu adgang til en personlig ”Guest Area” med overblik over alle deres bookinger, så de nemt kan genbooke den samme bolig, hvis de ønsker det,” siger Michael Kolodnicki, indehaver af Rincón Rent.
En anden ny feature er, at gæsterne har fået mulighed for at tjekke ind on-line. Den nye lejelov har medført at private udlejere ligesom hoteller, Bed & Breakfast’er og lignende skal indberette gæsternes data til politiet, og det nemmeste for alle parter er, at indtjekningen ordnes hjemmefra, ligesom det er tilfældet i flere flyselskaber. Gæsterne sparer tid ved ankomsten til ferieboligen og kan straks gå i gang med at nyde ferien. Udlejeren har den tryghed, at politiet altid får oplysningerne indenfor de lovpligtige 24 timer.
”Den nye hjemmeside vil løbende blive opdateret med flere features, så det bliver nemmere for både boligejere og gæster at benytte Rincón Rent,” lover Michael Kolodnicki.
www.rinconrent.com
06.01.2018

L¾s Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club
Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal