Sixt Cars
Solkysten
AAEstates
Copenhagen Car Rental
Bolig-udland
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Sierra Nevada nyder VM-arven
I Granada har Sierra Nevadas skistation taget hul på den nye sæson med de forbedringer, som VM i snowboard og freestyle efterlod i fjor. Det er ikke alene bedre sportslige installationer, men også den nye restaurant La Cochera i Montebajo, en gammel ”garage” til stolelift, der blev bygget om til spisesal for VM-deltagerne, og nu tjener som mødested for de unge. En anden del af VM-arven er tre nye snekanoner, som der blev god brug for ved sæsonstarten efter det nedbørfattige efterår.
Sierra Nevada er stolt af sine velplejede pister, og flåden af vedligeholdeskøretøjer er i denne sæson blevet udvidet med tre til 23. Derudover finder brugerne for første gang tre webcams, der tilbyder live-billeder fra tre zoner: Pradollano, Borreguiles og La Laguna.
Sæsonen byder i øvrigt ikke på de store nyheder, fordi skistationen med Spaniens største niveauforskel (1200 meter) holder en investeringspause efter kraftanstrengelsen op til VM. Den næste store udfordring bliver en reform af Borreguiles zonen, forlyder det.
Blandt de talrige tilbud kan man fremhæve natteskisporten i kunstlys hver torsdag og lørdag klokken 19-22. Søndag morgen kl. 7.30 til 9 er ”Primeras huellas” (”De første spor”) en anden speciel oplevelse i den friske morgensne inden skistationens officielle åbning.
www.sierranevada.es
10.01.2018

L¾s Solkysten
Annoncer her!
Navarrete

Bestil Håndbog
Solkysten club
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal